• side banner

Begejstret!Endnu et stort samarbejde med venner fra Japan – DAPOW Sport Gym Fitness Equipment Factory

Den 9. oktober 2023 besøgte nogle gamle venner fra Japan igen DAPOW Sport Gym Fitness Equipment-fabrikken, og vi havde en meget god tid.Vigtigst af alt, vi lavede en aftale igen!Tak for tilliden!

Det første samarbejde med de japanske venner er i 2019, da de besluttede at åbne et fitnesscenter i Japan.De besøgte DAPOW Sport Gym Fitness Equipment Factory for at vælge udstyret, og de fandt ud af, at vores GYM-udstyr er det mest tilfredsstillende, og DAPOW Sport-holdene er professionelle og passionerede. Og de nyder en god forretning.Nu vil de gerne udvide deres fitnesscenter med DAPOW Gym Equipment.

 

Så snart de besluttede at starte et nyt fitnesscenter, kontaktede de manageren BAO YU i DAPOW Sport Gym Fitness Equipment Factory og besøgte fabrikken i Kina.Mr. Bao hentede dem og viste dem rundt i vores nye store showroom.Vi introducerede noget nyt udstyr til dem, og de kan godt lide dem.Så afgav de japanske venner en ordre uden tøven hos DAPOW Sport Gym Fitness Equipment Factory.Efter at have underskrevet kontrakten nød vi et godt måltid i Kina.God dag og godt samarbejde!

Må din virksomhed blomstre!Og vi ser frem til det næste samarbejde!gym fitnessudstyr fabrik

Producent af DAPOW-sportstræningsudstyr er den førende og største producent i ZHEJIANG, Kina siden 2017. DAPOW er et mærke for en hel serie af styrketræningsudstyr, løbebåndsøvelser

 

DAPOW Hr. Bao Yu

Tlf.:+8618679903133

Email : baoyu@ynnpoosports.com

Adresse: 65 Kaifa Avenue, Baihuashan Industrial Zone, Wuyi County, Jinhua City, Zhejiang, Kina


Indlægstid: 11-10-2023